Wysłany: 2010-07-22, 19:26 Spoiler: Kolejny szoker
Wydaje się, że pełny dramaturgii finał drugiego sezonu był tylko wstępem do całej serii dramatycznych i szokujących dla widza wydarzeń w trzecim sezonie 90210. Ausiello podaje bardzo ciekawą informację.
Spoiler:
Jak donosi - w premierowym odcinku trzeciego sezonu ktoś umrze.
I tym kimś będzie Jasper! Liam pobije go na śmierć.
Po dłuższym zastanowieniu: może Naomi zabije Cannona? Nie zapominajmy o spitym Ryanie, który mógł np. mieć wypadek. Bo dziecko Jen raczej wydaje mi się być mało prawdopodobne. Katastrofa lotnicza z udziałem Ivy, jej matki i Dixona też jest nierealna. Wtedy zginęliby wszyscy. A kto chciałby się pozbyć Dixona?
Ulubiony bohater: Ivy
Wiek: 14 Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 644 Otrzymał 26 piw(a) Skąd: .. i dokąd?
Wysłany: 2010-07-23, 07:12
Harry? to możliwe, bo właśnie ma odejsc, ale moja pierwszą myślą był jednak Jasper .. mam wrażenie, że wątek z nim źle się skończy
_________________ Run away from all your boredom
Run away from all your whoredom and wave
Your worries, and cares, goodbye
All it takes is one decision
A lot of guts, a little vision to wave
Your worries, and cares, goodbye
♥
ja mam wrażenie jednak że Jasper przeżyje. Brakowałoby mi go w serialu :(
Ryan wydaje mi się że może mieć wypadek ale się nie zabije, już bardziej prawdopodobne że weźmie przykład z Annie i kogoś potrąci. Chociaż...to już by było strasznie głupie ze strony scenarzystów
Mimo wszystko stawiam na Harrego. Przecież musi jakoś odejść, a jeśli by wyjechał to wyszłoby to dziwnie że zostawia cała rodzinę i znika...
No właśnie wychodzi najbardziej na Harry'ego bo przeważnie w innych serialach tak jest że jak ktoś ma odejść z serialu to umiera chociaż szkoda by było bo jest fajnym aktorem ; )) i jest super tatą
Ja mam dwa typy, a mianowicie Jasper, zostanie dotkliwie pobity przez Liama i umrze w szpitalu, bądź na miejscu. Ryan, z wiadomych powodów.
Dziecko Jen odpada, ponieważ jak donoszą spoilery Jen ostro pokłóci się z Naomi i wszystko skończy się w sądzie. A wątpię, by po stracie dziecka miała ochotę na bitwę z Naomi. Ivy też nie, ponieważ według spoilerów scenarzyści mają wobec niej plan.
Cannon ? To byłoby nierealne.
Ulubiony bohater: AnnieNavidIvy Zasługi: 40
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Maj 2010 Posty: 250 Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2010-07-24, 18:35
moze chodzic o Jaspera (niestety :( ), bo jakos nie slyszalam zeby ten aktor mial sie pojawic w pierwszych odcinkach
druga mozliwosc to Harry, ale nie wiem dlaczego mieli by go usmiercac, mogli by po prostu zrobic ze wyjezdza do swojej matki, albo znajdzie prace gdzies indziej- jesli zrobia ze to jednak Harry to wg mnie najbardziej bezsensowne pozbycie sie postaci, bo tak naprawde nie potrzebne, skoro z Debbie i tak sie rozwiedzie, to bylo by oczywiste ze nie bedzie juz mieszkal w ich domu
Myślę , że to będzie sam nie wiem ...
Ale jak mówicie , że ma odejść Harry to pewnie on.
Jaspera nie uśmiercą
_________________ You are crazy beautiful I care for you , So I will wait .
Then look me in the eye and tell me you have no felings for me ! I miss you and I want to try and make this work .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum