Wysłany: 2009-11-18, 18:37 Tristan Wilds nowym chłopakiem Rihanny?
Plotki donoszą, że nowym chłopakiem znanej 21-letniej piosenkarki Rihanny jest Tristan Wilds, czyli Dixon z 90210.
Cała sprawa wyszła na jaw podczas imprezy zorganizowanej w domu gwiazdy z okazji pożegnania przed wylotem do Londynu.
Obecni na imprezie przyznają, że początkowo nie wiedzieli co robi na niej Tristan, bo nie jest z przemysłu muzycznego. Jednak wszyscy szybko otrzymali odpowiedź, że to nie było piersze spotkanie Tristana i Rihanny - byli dla siebie bardzo czuli.
Uważa się, że Rihanna wprowadza w branżę Tristana, który pracuje nad nowym albumem. Dodatkowo, mają wspólnych poducentów.
Znajomi Rihanny uważają, że tworzą oni świetną parę, przyznają, że Tristan to duży gentelmen, a Rihanna naprawdę coś do niego czuje.
Para już zaplanowała, że podczas nieobecności Rihanny będą utrzymywać kontakt za pomocą internetu. Kiedy Tristan skończy zdjęcia do 90210, być może do niej poleci.
Rihanna obecnie promuje swój najnowszy album - Rated R.
Wiek: 87 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 792 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: 2009-11-20, 16:34
Brian Austin Green z Megan Fox, teraz Tristan Wilds z Rihanną... Chłopaki z BH i 90210 zdobywają najgorętsze nazwiska
_________________ Dwa razy próbowały mnie dresy zaczepiać, ale jak od razu czułem, że coś nie tak, to robiłem ''Forrest Gump mode'' i spierdalałem jak szalony z dodatkową dawką adrenaliny ze strachu. ''Uciekajdo'' najlepsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum