Ulubiony bohater: Dylan
Wysłany: 2008-08-06, 17:10
kate napisał/a:
heh,ciekawe gdzie to wyczytałeś Rico,że Shannen sie zastanawia czy wystąpić, i że większość fanów myśli że Shannen poczuła sie nieatrakcyjnie przy Jennie???
Skąd to wziąłeś???
Powchodź sobie na fora nowego 90210 i poczytaj w tematach o Shannen.
Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 108 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Piła
Wysłany: 2008-08-06, 19:48
wchodze na fora nowego 90210 i nic takiego nie wyczytałam.Shannen przeciez potwierdziła że wystąpi w spinoffie,więc to że ktoś sobie pisze że sie teraz waha i to jeszcze z powodu Jennie uważam za kompletną bzdurę.
Ulubiony bohater: Dylan
Wysłany: 2008-08-06, 21:44
kate napisał/a:
wchodze na fora nowego 90210 i nic takiego nie wyczytałam.Shannen przeciez potwierdziła że wystąpi w spinoffie,więc to że ktoś sobie pisze że sie teraz waha i to jeszcze z powodu Jennie uważam za kompletną bzdurę.
Weź się dziewczyno nie wnerwiaj bo nie ma o co, na jutro ci znajde ten tekst. Skończmy tą kłótnie bo polecą osty
Strasznie fajnie im to wyszło! Podoba mi sie ta sesja, a te ujecia przy tablicy-boskie Coś czuje, że "90210" będzie naprawdę fajnym przedsięwzięciem. Jak narazie fajnie się zapowiada
_________________ I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Ulubiony bohater: Brenda, Steve Zasługi: 6
Dołączyła: 10 Lip 2008 Posty: 1608 Otrzymał 139 piw(a) Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-09-24, 13:11
Wiemy! Są! A serial już wielu z nas oglądało. Ja np. jakąś godzinę temu widziałam już 5 odcinek. Więc Shannen, do dzieła, masz sporo zaległosci. Nowe odcinki możesz sciągnąć z forum, lub obejrzeć na necie. Na forum są też polskie napisy.
_________________ To look life in the face, always, to look life in the face. And to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away.
Jennie to świetna aktorka, bardzo dobrze zagrała w BH 90210. Poza tym wiele o niej czytałam, o jej życiu prywatnym. Jest OK., ma trójkę dzieci, ciągle tego samego męża (!). Jest poprostu normalna. To mi się podoba. Chyba w zeszłym roku brała udział w amerykanskiej wersji "Tańca z gwizdami", nie wygrała.
Wysłany: 2008-11-11, 11:48
Jennie ma dar odgrywania ról w sposób bardzo naturalny...jej gesty i mimika twarzy zmieniają się w sposób bardzo naturalny w zależności od danej sytuacji...nie ma w tym sztuczności, tak jak czasami można to zauważyc u aktorek czy aktorów....poza tym bije od niej jako od osoby dużo sympatii...i mimo to, że nie znam jej prywatnie myślę że jest świetną osobą....przynajmniej ja mam takie odczucie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum