Wysłany: 2010-03-05, 19:27 Poznajcie Lilę
O Lilii wspominałem już kilka razy, pojawia się zazwyczaj w spoilerach dotyczących Navida. Nie przypadkowo, będzie bowiem miała z nim sporo do czynienia (czytaj: dzisiejszy wywiad z Michaelem Stegerem). Korbi TV pokazał zdjęcie, zapewne z odcinka, z Lilą i Navidem.
Trzeba przyznać, że Lila różni się nieco od innych uczennic West Bev. W dodatku nie tylko wyglądem, wygląda na miłą, nieśmiałą dziewczynę - i to jest, według mnie, odpowiedni typ kobiety dla Navida.
Aktorką wcielającą się w postać Lilii jest Amber Wallace, niespełna 23-letnia Amerykanka. Wystąpiła gościnnie już w dwóch innych serialach CW - "The Vampire Diaries" i "One Tree Hill".
Ostatnio zmieniony przez Kubos 2010-03-07, 23:17, w całosci zmieniany 1 raz
Wiek: 87 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 792 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: 2010-03-05, 19:48
Pierwszą wzmiankę o tejże postaci można było przeczytać w Wielopaku #2.
_________________ Dwa razy próbowały mnie dresy zaczepiać, ale jak od razu czułem, że coś nie tak, to robiłem ''Forrest Gump mode'' i spierdalałem jak szalony z dodatkową dawką adrenaliny ze strachu. ''Uciekajdo'' najlepsze.
Ulubiony bohater: Ethan ;* i Silver Zasługi: 36
Wiek: 15 Dołączyła: 24 Paź 2009 Posty: 759 Otrzymał 32 piw(a)
Wysłany: 2010-03-06, 10:21
brzyydka ;p
inaczej sobie ją wyobrażałam.
_________________ "(...)Mimo to sięgnął jednocześnie do tylnej kieszeni dżinsów i wyciągnął z niej zawiązany rzemieniem, luźno pleciony woreczek z wielobarwnego materiału. Położył mi go na dłoni.
- Jest śliczny - powiedziałam - Dziękuję.
Westchnął.
- Bella, prezent jest w środku..."
/S. Meyer/
_________________ Żyję dla sukienek Gucciego.Żyję dla Cosmopolitanów. Żyję dla przystojnych chłopców i ich Lexusów. Żyję dla nocy, których nie pamiętam, z ludźmi, których nigdy nie zapomnę. I jeżeli to czyni moje życie próżnym.. To chcę aby właśnie takim było.
Zasługi: 12
Wiek: 21 Dołączyła: 01 Sie 2008 Posty: 1089 Otrzymał 169 piw(a)
Wysłany: 2010-03-06, 16:51
o, Glenda z OTH. Nie oglądam 90210, ale mam nadzieję, że będzie fajną postacią.
Powinno być w serialach więcej osób w rolach głównych, będących trochę przy kości, o
stupid little fights,
and all our jokes
I fell in love"
za piękna to ona nie jest i uwazam, ze nie pasuje do Navida pod wzgledem wygladu ( nie zebym sie czepial, ale zbyt pulchna jest ) zobaczymy jak to bedzie.
ma u mnie + za włosy i panterke .
_________________ "miłość to pragnienie dobra dla drugiej osoby.."
ołł..no to polecieli po całości.. w ogóle nie pasuje do Navida.. do niego najlepiej pasuje Ade :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum