_________________ You are crazy beautiful I care for you , So I will wait .
Then look me in the eye and tell me you have no felings for me ! I miss you and I want to try and make this work .
Ojj, pamiętam, że już ładnych kilka lat temu, będąc małym dzieciaczkiem, siedziałam przed telewizorem z mamą, w napięciu oglądając Beverly Hills, i powtarzałam : 'Mamo, jak będę duża, to chcę mieć takiego chłopaka jak Brandon!' I dalej uważam, że jest najprzystojniejszy!
_________________ "Nie ma już na świecie wiary ani prawdy, ale chyba istnieje na świecie rozsądek? Co, Jaskier? Jest jeszcze na świecie rozsądek? Czy już zostały na nim tylko skurwysyństwo i pogarda?."
Dla mnie Dylan był idealny, ale zawsze rozkminiałam,że, gdyby przyszło co do czego to wybrałabym Davida
_________________ Laughing gas these hazmats, fast cats,
Lining them up like ass cracks,
Ladies, homies, at the track
It's my chocolate attack.(...)
So don't stop, get it, get it
Until you're cheddar header.
Yo, watch the way I navigate
hahahahahhaa.
hmm chyba brandon ładniejszy jak dla mnie ale zagłosowałam na inny hehe o bo mi sie jeszzce podobał ten taki rey co chodził z donna . wiem że był idiotą ale w sumie ładny był ;>
Wysłany: 2010-08-28, 01:52
David. i teraz się tylko utwierdzam w przekonaniu. wydaje mi się, że też tak na niego od początku stawiałam. chociaż Steve też jest fajny. ale u niego argumentem, który przemawia za podobaniem się nie jeste to, że on jest mega piękniutki, ale że ma 'coś' takiego w sobie.
Ulubiony bohater: Brenda
Wiek: 14 Dołączyła: 19 Sie 2010 Posty: 151 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Cieszyn
Wysłany: 2010-08-28, 11:53
A według mnie to David Taki ... No nie wiem jak to sformułować, by się to kupy trzymało Następnie Brandon, Steve i Dylan ... (Nie wiem czemu na ostatnim, bo jest przystojniejszy od Steve'a ale jak ktoś już wspomniał Steve ma "To coś" ) xd
Ulubiony bohater: Ivy
Wiek: 14 Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 644 Otrzymał 26 piw(a) Skąd: .. i dokąd?
Wysłany: 2010-08-28, 12:23
Eee mi się Dylan w ogóle nie podoba. Nie rozumiem, czemu prowadzi
_________________ Run away from all your boredom
Run away from all your whoredom and wave
Your worries, and cares, goodbye
All it takes is one decision
A lot of guts, a little vision to wave
Your worries, and cares, goodbye
♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum