Ulubiony bohater: Ivy
Wiek: 14 Dołączyła: 27 Lut 2010 Posty: 646 Otrzymał 26 piw(a) Skąd: .. i dokąd?
Wysłany: 2010-03-30, 10:15
Nadrabiam zaległości w BH i właśnie skończyłam oglądać 1 sezon W tym sezonie David jest zabawny Wszyscy są tacy młodzi.. oglądając to widać jak się zmienili ;p I jakoś tak szczególnie on sie zmienił .. na początku taki młodziutki ;p
_________________ Run away from all your boredom
Run away from all your whoredom and wave
Your worries, and cares, goodbye
All it takes is one decision
A lot of guts, a little vision to wave
Your worries, and cares, goodbye
♥
Ja też dla relaksu sobie ost oglądałam pierwszych 6 odcinków.Zadziwiające że Brandon miał po tak krótkim czasie już dwie laski,no w sumie jedna z odzysku z Minnesoty no ale jednak.
Po pierwszym sezonie właśnie wiedziałam że to genialny serial,nie ma tu problemów kto z kim i dlaczego?Tylko ludzkie problemy z którymi każdy może się spotkać.
Alkohol ,złodziejstwo,bogaci i biedni,rasizm,przystosowanie w nowym srodowisku.
I fajnie wszyscy oczywiscie wyglądają no i te perełki które są nieścisłe ,chodzi mi tu o pilot i reszte serialu...
Ulubiony bohater: Brenda, Silver Zasługi: 30
Wysłany: 2010-05-30, 17:19
Ja również podobnie jak Kelly, obejrzałam sobie 1 sezon, z nudów, z chęci przypomnienia.
Ahh wszyscy tacy młodziutcy, David taki chuderlak.. !
Straaasznie dużo Brendy co mnie się oczywiście niesamowicie podoba..
I przede wszystkim, 1 sezon nie opowiada o problemach kto z kim.. jest prawdziwy, gdyż wiele tematów związanych jest z naszą codziennością, życiem, problemami.
Najlepsze czasy, najlepszy sezon już prawie koncze ogladac, własnie obejrzalam odcinek w ktorym bylo pozegnalne przyjecie dla Walsh'ow i strasznie przezywalam ten moment mimo iz wiedzialam ze w koncu nie wyjada, ale te wszystkie cieple slowa, ktore kierowali do nich wszyscy ich przyjaciele sprawily, że zrobilo mi sie bardzo przykro. Pierwszy sezon, to sezon bez rywalizacji, odbijania sobie facetow i moze to bylo w nim najlepsze
_________________ It's gonna be legend...wait for it...DARY:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum