Przyjaciele zmierzają do Las Vegas, gdzie Naomi spotyka ojca Austina, gwiazdę muzyki country Judda Ridge. Chłopaki wpadają na gwiazdę na basenie, gdzie Liam zostaje zaproszony na gwiazdorski turniej pokerowy. Teddy i Shane postanawiają się pobrać, podczas kiedy Dixon i Adrianna zbliżają się do siebie. Tymczasem Navid zauważa szansę poniżenia swojego wujka Amala.
odcinek bardzo dobry fajnie wieść takie życie jak oni choć to tylko serial , szkoda że Nawidowi nie udało się a tą akcja z policją ,Adriana i Dixon ciekawa para zobaczymy co będzie dalej Naomi nie był to jej udany wyjazd , Anny dziwi mnie po co rozmawiała z Parykiem przez telefon po tym co zobaczyła wcześniej , fajnie wyglądali wszyscy w tej scenie jak jadą schodami i mają ciemne okulary wszyscy . A takie jeszcze pytanie
dlaczego jeszcze nie ma odcinka 8 do pobrania do tej pory w środę już był ?
Już jest i odcinek i napisy. Mimo, że te drugie ściągnąłem przez napi to poraz pierwszy w historii odcinek ściągnąłem szybciej niż napisy. Wam też napi nie działał dzisiaj ? Napisy ściągało mi chyba z 10 minut, za to sam odcinek niecałe 4
uwielbiam watek Dixona i Adrianny :O kibicuje im, a jeszcze kilka odc temu powiedziałabym ze to śmieszne
szkoda mi Naoms , cos jej nie pykło z Austinem ; <
coś mi sie wydaje ze Annie nie powie Patrickowi o tym co widziała i bedzie nadal z nim ale jako towarzyszka zeby dać Dixonowi na klinike...
Navid i ta policjantka porażka! biedna Silver!
ale będzie zamieszanie w polityce jak filmik Teddiego trafi w rece tej babki :(
odcinek booski
5/5
Trochę dziwny odcinek dla mnie. Spięcie miedzy Austinem a Naomi o ojca naciągane. Silver nie przeżywa coś rozstania z Navidem. Dixon i Ade za szybko jak dla mnie na ich związek. Z czego miało się zrodzić to uczucie ? Przecież on wcale nie był takim jej przyjacielem. Naskakiwał wręcz jeszcze na nią. Szkoda ,że nie będzie Ade - Liam. Ubolewam nad tym. Podoba mi się taki moralny upadek Annie. Dziwi mnie też to ,że nie przeżywała tego iż stała się ,,towarem''. Zawsze rozpaczała, nie mogła się odnaleźć, nie wiedziała czego chcę a tu teraz się nagle tak świetnie odnalazła. Za mało Ivy jak dla mnie. Teddy gej temat już został wyczerpany w mojej ocenie. Wątek pokerowy całkowicie niepotrzebny. W Vegas mogło dziać się znacznie lepiej
To się zgodze. Ten cały wątek zarówno z teddym i ojcem Austina był taki nadęty i wymyślony, ze po prostu mnie obrzydził. Za to moim zdaniem ade i Dox - fajnie, ze zrobili ich razem i dobrze ade powiedziała annie . Szkoda tylko, że tak fatalnie rozegrali wątek Silver, bo kto przy zdrowych zmysłach nie umie czytać??
W porównaniu z ostatnim odcinkiem ten był totalna porażką.
_________________ Mimo wszystko brakuje mi tego bałaganu, który robisz w moim życiu...
odcinek bardzo dobry .zdrada tego patricka była do przewidzenia szkoda mi Annie ...choc ja i tak wole ja z Liamem bo to jest para ,a nie jakas towarzyszka Patrickowi on jest dla niej za stary i tak teraz się zgadzam,ze Annie chyba mu nie powie o tym co widziała w Vegas bo będzie potrzebowała na klinikę dla dixona i moim zdaniem Annie za bardzo napadła na Ade ,która w przeciwieństwie do wszystkich stara się mu pomoc bo tylko ona to zauważyła , i ciesze się ze zmiany Ade Naomi i Austin sie trochę pokłócili ,ale na pewno sie pogodzą choc troszkę nie rozumiem Austina Naomi chciała mu tylko pomoc , Liam i hazard no trochę dziwne połączenie ,ale i tak go kocham i ta jego klata Boski Silver i Navid : trochę żal mi silver po tym co zobaczyła w sensie policjantke i Navida ,ale wszystko sie wyjaśni i znow będą razem I troche kiepsko z tym ślubem teddiego bo silver wysłala go swojej szefowej więc w następnym odcinku bd się działo już chcę go obejrzeć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum