90210 i Beverly Hills 90210 - Portal i Forum
 Portal FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Fancluby   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomosci   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Kubos
2010-03-10, 06:37
Odcinek 37 (2x13)

Jak Ci się podobał odcinek 2x13 (Rats and Heroes)?
Super!
48%
 48%  [ 35 ]
Dobry
37%
 37%  [ 27 ]
Średni...
11%
 11%  [ 8 ]
Słaby
2%
 2%  [ 2 ]
Głosowań: 72
Wszystkich Głosów: 72

Autor Wiadomość
Kubos 

Zasługi: 983
order4

Otrzymał 290 piw(a)
Wysłany: 2010-02-20, 10:52   Odcinek 37 (2x13)

Naomi wraca z wakacji z St. Barts podekscytowana wizją spędzenia czasu z Liamem, co prowadzi do bliskich i osobistych chwil w jego nowej łodzi. Adrianna i Gia zbliżają się do siebie podczas spotkania AA i postanawiają się wspierać nawzajem, co prowadzi do pocałunków w klubie na plaży. Navid i Dixon opracowują pan eliminacji Jaspera z życia Annie, ale nigdy nie przewidzieliby wyników przeszukiwania szkoły w celu znalezienia narkotyków. Dixon próbuje na nowo rozpalić swój związek z Silver, która zaś ukrywa swoje uczucia do Teddy'iego. Harry i Debbie spotykają Kelly, Debbie oskarża Kelly, o to, że darzy uczuciem Harry'ego.
Ostatnio zmieniony przez Kubos 2010-03-11, 14:12, w całosci zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
izabelunia6
prezes170 

Ulubiony bohater: Kelly, Brandon, Ryan
Zasługi: 135
order

Otrzymał 68 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 13:13   

First look z angielskimi napisami.

Drażni to co zwykle- przepych. Retoryczne pytania: skąd Naomi ma tyle kasy skoro niby Jen przechuśtała całą Jej kasę oraz kto do cholery utrzymuje Silver??

Silver, Dixon i Ted- komedia pomyłek ;P Dobrze chodź że Dixon powiedział prawdę w kwestii uczuć. Lecz wyjasnić sprawy z siostrą Tedy'ego już nie raczył ;P

Ade i Gia- czyżby przyczynek do romansu ;P

Naomi i Liam- Silver miała rację. Pierwsza randka to totalny niewypał- chcieli by było zbyt idealnie i oboje skończyli spięci :) A potem w łódce :D

Annie i Jasper- pięknie mu jechała po ambicji na wymuszonej randce :P On jednak swoje.

Jeśli dobrze zrozumiałem Annie powiedziała iż do kina woli iść by filmy oglądać niż czytać napisy???? Jeśli tak to ciśnie się na usta jedno: CO TO KU*WA JEST!!!!!!!!!! ?????
Lenistwo i zapatrzenie w swoje produkcje Amerykanów mnie przeraża :eek:

Assasin 

Wysłany: 2010-03-10, 19:02   

ale Naomi wspominała ,że ma teraz konai więc może wygraną tez zwinęła:p...a z tego co pamietam matka Silver i Kelly jest dziana

laizly 

Ulubiony bohater: Naomii!
Zasługi: 68
order

Otrzymał 28 piw(a)
Wysłany: 2010-03-10, 23:59   

koszmar, zupełnie nie tego oczekiwałam po tym odcinku.

Liam/Naomi, totalny niewypał. niby wspaniale sobie smsują, a tu proszę, nie mogą sobie nawet cześć powiedzieć. ta scena w łódce hot, no ale potem, grrrrr. Liam jest jakiś taki niedorobiony ostatnimi czasy.

Ivy za to na +, choć jej zwykłam nie lubić ('she gave me a pocket book!')

Silver ta dziewczyna jest coraz nudniejsza i bardziej próżna. no po prostu nie mogę, szkoda że DJ DiX się w to tak zaplątał. a Teddy - nie mogę już na niego patrzeć. a zaczynałam go lubić.

Ade jest urocza i pięknieje w oczach, chociaż Rumer Willis chyba nie odziedziczyła talentu po rodzicach. jej Gia to aktorska masakra.

Navid nadal niesamowicie adorable, ale ta akcja z narkotykami mnie trochę zdziwiła, haa, Jasper go dorwał ]:->

Annie bardzo podatna, ale nawet znośna. jej chłoptaś to jakiś szaleniec, ich wątek zbyt nudny.
jednak Annie/Dix jako rodzeństwo są wspaniali.

Debbie jest mistrzynią, miałam nadzieję, że zmiecie Kelly z powierzchni ziemi. no ale cóż, pech.
Rob Estes nie przestanie mnie zadziwiać.

podsumowując: przetrzymałam tylko dzięki talentowi komicznemu Annalynne i Roba/Lori

Ostatnio zmieniony przez Kubos 2010-03-13, 19:58, w całosci zmieniany 1 raz  

buska7 

Ulubiony bohater: Silver, Ivy, Navid
Zasługi: 53
order

Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2010-03-11, 09:17   

Assasin napisał/a:
ale Naomi wspominała ,że ma teraz konai więc może wygraną tez zwinęła:p...a z tego co pamietam matka Silver i Kelly jest dziana

tyle że matka Silver i Kelly nie żyje ;)

laizly 

Ulubiony bohater: Naomii!
Zasługi: 68
order

Otrzymał 28 piw(a)
Wysłany: 2010-03-11, 09:36   

buska7 napisał/a:
tyle że matka Silver i Kelly nie żyje

więc wszystko przeszło na Kelly i Silver...

Assasin 

Wysłany: 2010-03-11, 16:17   

buska7 napisał/a: tyle że matka Silver i Kelly nie żyje

a wiesz ,że istnieje coś takiego jak testament...

Assasin 

Wysłany: 2010-03-11, 16:18   

laizly, Dokładnie

Kolezanka 

Ulubiony bohater: Adri,Ivy,Liam,Navid
Wysłany: 2010-03-11, 23:42   

Odcinek mi się podobał, lubię Ivy (tylko czasem to "dude" mnie irytuje) i cieszyłam się, że między Naomi a Liamem nie jest tak kolorowo. Bardzo podobało mi się zachowanie Ivy w tym odcinku, zobaczymy co dalej...

Uwielbiam Navida, jest kochany sam w sobie, lubię oglądać z nim sceny.

Nie chce mi się oglądać wątków z Dixonem, denerwuje mnie jego zachowanie.

Silver była o wiele fajniejsza w 1 sezonie, teraz jest nudna i jakby zależna od Naomi.

Paulina2417

Wysłany: 2010-03-12, 13:43   

Prezes170
Nie zgodzę się z twoją opinia odnośnie tego o filmach co Anne powiedziała.
Fakt powiedziała tak ale chciała poprostu rozłościc Jaspera , ona chcę wkurzac go żeby ją zostawił i odkochał się w niej .

dydziaa 

Ulubiony bohater: Brenda & Dylan
Zasługi: 24
Otrzymał 430 piw(a)

Wysłany: 2010-03-12, 14:15   

Zauwazyliście,ze nauczyciel Jogi to chlopak Donny z sezonu 7.

PePeK177

Wysłany: 2010-03-12, 17:22   

Wiecie moze jak dokladnie konczy sie odcinek. Bo ja mam urwany koniec.
U mnie konczy sie na tym ze policja wraz z dyrektorem zabieraja Navida gdzies tam , a cała akcja ma miejsce pod szafkami gdzie znajduja narkotyki u navida.??

TomdeX

Otrzymał 31 piw(a)
Wysłany: 2010-03-12, 17:33   

Cytat:
a cała akcja ma miejsce pod szafkami gdzie znajduja narkotyki u navida.??

no i to jest koniec...

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
koczkodanek
prezes170 

Ulubiony bohater: Kelly, Brandon, Ryan
Zasługi: 135
order

Otrzymał 68 piw(a)
Wysłany: 2010-03-13, 10:59   

Ten jak i każdy wczesniejszy odcinek charakteryzuje się ciągłymi intrygami i niedomówieniami.
Na początku odcinka Liam i Naomi zachowują się jak para dzieciaków przeżywająca pierwsze zauroczenie która przy okazji pierwszy raz w życiu dostała komórki :) Ale żeby pisać już nawet o tym na jakiej ulicy jest w danej chwili limuzyna :D ?? Minęło sporo czasu i faktycznie gdzieś ten żar wygasa między nimi- coś się tli ale można z tego zrobić jeszcze żar. Jak pokazuje sytuacja łóżkowo-łudkowa jakaś chemia między nimi jest. Ale czy na dłuższą metę sex będzie lekiem na ich problem? Równie dobrze "po wszystkim" mogliby milczeć lub zamiast wymuszać rozmowę ograniczyliby dyskusję do "yyyyy" , "aha" i "ok" :) Wyszło by na to samo.
Z jakiegoś nieokreślonego powodu przyjaciółki oddaliły się od Ade. Naomi początkowo nie miała ochoty nawet z nią porozmawiać o swojej randce. Na szczęście pojawiła się Gia która zapewne pomoże jej przejść trudne chwile i wesprze ją gdy będzie miała jakieś chwilowe kryzysy. Tylko że to powinna robic Naomi i Silver!!
Cichym bohaterem odcinka jest zdecydowanie Jasper. Z jednej strony daje się poznać jako osoba nie do końca zrównoważona (rzut kamieniem w szybę) która posunie się nawet i do szantażu byleby zatrzymać ukochaną przy sobie. Z drugiej zaś strony jest szczwanym lisem będącym zawsze "dwa kroki" przed oprawcami (Navid , Dixon) próbującymi zlikwidować go z życia Annie i życia szkoły. Zastanawia mnie tylko jak On się domyślił że szykowana jest prowokacja.
U Dixona można zauważyć podwójne standardy. Na wf-ie namieszać w głowie Tedy-emu nie dając mu żadnych złudzeń co do Silver. W rozmowie z Nią być prawdomównym tylko do tych "prawd" które mu pasują. Wykorzystać fakt iż Tedy szybko się pocieszy nową "przyjaciółką". Póki co wszystko idzie zgodnie z jego "szatańskim" planem :P Oby do czasu.
Na deser Debbie i Kelly. Dziwna była ta rozmowa zważywszy na to iż nauczyciel Jogi na 100% nie raz na lekcjach przyglądał sie Debbie ( i pewnie z nią flirtował). Ona woli jednak udawać świetą strażniczkę ogniska domowego która będzie prawić morały Kelly. Czy zauroczenie do Harryego tak po prostu znikło?? Śmiem watpić. Zobaczymy jak to wszystko się potoczy.
NA koniec wrócę do Anie. Nie do końca miałem rację w pierwszym poście co Jej stosunku do napisów w filmach-wyciągłem to z kontekstu. To był jeden wielki wykład o tym jaki Jasper jest beznadziejny. Ogólnie to mu trochę dowaliła ale nie jestem przekonany czy Ona aby na pewno zawsze wszystko udawała będąc z Jasperem. W końcu pierwszy raz oddała się właśnie Jemu więc coś tak kiedyś było między nimi poważnego.
+7/10

Ostatnio zmieniony przez Kubos 2010-03-13, 20:01, w całosci zmieniany 1 raz  

TomdeX

Otrzymał 31 piw(a)
Wysłany: 2010-03-13, 11:26   

Według mnie, jest to bardzo dobry odcinek... Nie zanudzisz się na śmierć, bo i takie odcinki się zdarzały.. Ode mnie takie solidne 8/10

Odpowiedz do tematu