Zgadzam się McCord i Lowndes troche przesadziły,a Stroup troche tak jakoś zaskromnie i zazwyczajnie, ale i tak nie ma co porównywać do dziwactw McCord i Lowndes
Ulubiony bohater: Ethan ;* i Silver
Wiek: 15 Dołączyła: 24 Paź 2009 Posty: 607 Otrzymał 23 piw(a)
Wysłany: 2010-01-18, 17:16
a więc ocenie każdą :
AnnaLynne McCord: z początku myślałam, że to będzie oryginalna i ładna kreacja ale jak bardziej się przyjrzałam to okazało się, że góra tej sukienki jest.. powiedzmy za skromna a wręcz dziwna i ogólnie cała jej kreacja na NIE, a zrobili jej chyba najwięcej zdjęć Jessica Stroup: ładnemu we wszystkim ładnie, ja na pewno w tej sukience bym tak ładnie nie wyglądała skromna sukienka ale jak dla mnie to nawet się podoba, a Jessica jest przeeśliczna Jessica Lowndes: o kurcze.. ta kreacja jest tragiczna! sukienka jest bardzo brzydka a ten 'kołnierz' ohydny i buty również A w ogóle na tych zdjęciach Jessica wygląda jak nie Jessica
_________________ "(...)Mimo to sięgnął jednocześnie do tylnej kieszeni dżinsów i wyciągnął z niej zawiązany rzemieniem, luźno pleciony woreczek z wielobarwnego materiału. Położył mi go na dłoni.
- Jest śliczny - powiedziałam - Dziękuję.
Westchnął.
- Bella, prezent jest w środku..."
/S. Meyer/
Wysłany: 2010-01-18, 17:21
Shannen napisał/a:
Jessica wygladala cudnie
ale która Jessica?
_________________ "(...)Mimo to sięgnął jednocześnie do tylnej kieszeni dżinsów i wyciągnął z niej zawiązany rzemieniem, luźno pleciony woreczek z wielobarwnego materiału. Położył mi go na dłoni.
Westchnął.
/S. Meyer/
Ulubiony bohater: Liam and Naomi
Wiek: 15 Dołączyła: 02 Sty 2010 Posty: 72 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Legnica
Wysłany: 2010-01-19, 21:16
powiem tak :
McCord w co ona sie ubrala ?! przeciez powinna sobie ubrac jakas krotka sukienke bez ramiaczek np wygladala by o wiele lepiej !! badz sukienke z jakims normalnym dekoldem !! a nie takie dziwactwo jakie ona ma na sobie ;/ ale i tak najabrdziej mi sie zew wszytskich pdooba !!;D <333 ;**
_________________ Naomi and Liam forever together ;**
Wysłany: 2010-01-21, 14:27
Jessica Stroup nawet gdyby założyła tą sukienkę AnnaLynne McCord to większość by uważała, że ładnie wygląda, bo to ładna babka
Westchnął.
/S. Meyer/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum