Wiek: 87 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 792 Otrzymał 89 piw(a) Skąd: Polska
Wysłany: 2009-10-26, 14:06 Kellan Lutz na okładce Doggie Aficionado
Na okładce najnowszego numeru pisma dla miłośników psów Doggie Aficionado pojawił się Kellan Lutz, znany widzom 90210 jako George Evans, wraz z Kolą, swoją psią przyjaciółką. Aktor w wywiadzie mówi o wzięciu Koli z schroniska, oraz o zmianie, jaką wywołała w nim opieka nad psiakiem.
Zawsze byłem wielkim zwolennikiem ochrony zwierząt, więc uznałem za stosowne, będąc gotowy na nowości w moim życiu, by się rozejrzeć po lokalnych schroniskach dla zwierząt. Popatrzyła mi w oczy, skinęła i leciutko i powoli polizała mnie po dłoni. Głaszcząc tego psiaka, poczułem, jak bardzo pragnęła mieć prawdziwy dom. Więź, jaka się między nami wytworzyła sprawiła, iż wiedziałem, że los dał nam siebie. Poczułem, że to jest właśnie to. Było to trzy lata temu. - wspomina aktor.
Kola nauczyła mnie być człowiekiem. Mam nadzieję, że dałem jej kilka chwil szczęścia.
_________________ Dwa razy próbowały mnie dresy zaczepiać, ale jak od razu czułem, że coś nie tak, to robiłem ''Forrest Gump mode'' i spierdalałem jak szalony z dodatkową dawką adrenaliny ze strachu. ''Uciekajdo'' najlepsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum