90210 i Beverly Hills 90210 - Portal i Forum
 Portal FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Fancluby   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomosci   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jennie Garth na 23rd Annual Great Chefs
Autor Wiadomosc
1923

Otrzymał 26 piw(a)
Wysłany: 2009-11-10, 12:16   Jennie Garth na 23rd Annual Great Chefs

8 listopada Jennie Garth pojawiła się na 23rd Annual Great Chefs w CBS Studio Center, znajdujące się w Studio City, jednej z podmiejskich dzielnic Los Angeles. Wydarzenie zorganizowała Amerykańska Narodowa Fundacja Nefrologiczna, zajmująca się chorobami nerek. Prowadzącym był George Lopez, a goście mogli wypróbować dania, które przygotowali szefowie kuchni m.in z Border Grill, Grace Restaurant i Ford's Filling Station.

Zobacz zdjęcia.

Aktorka dołączyła także do kampanii Go Red for Women, którą zainicjowała w 2004 roku American Heart Association, zajmująca się chorobami serca.

Może się wydawać, że kobiet, takich jak ja, choroba serca nie dotyczy, ale to prawda, mam chore serce. Na szczęście nie jest to nic groźnego, ale nie wszystkie kobiety mają tyle szczęścia. Nie jest to groźny stan, jednak uświadomiło mi to, jak ważne jest dbanie o swój organizm. Kobiety nie zdają sobie sprawy, że serce jest dość wyrozumiałym organem. Nawet, jeśli niszczysz je paleniem, nieodpowiednim żywieniem lub brakiem sportu, możesz zacząć już teraz poprawiać jego stan, podejmując właściwe kroki. Mój ojciec przegrał tą walkę, jednak zainspirował mnie, by żyć lepszym życiem i mówić kobietom o zagrożeniach. Namawiam Cię do dołączenia do mnie i Go Red for Women w walce z chorobami serca. - Jennie Garth dla CNN.
Na koniec z przyjacielem Saszą wykonali największy narkomański numer, jaki jest znany na terenie byłego radzieckiego imperium. W jedną rękę wstrzyknęli szyrkę, a w drugą - jednocześnie winta, by w jednej chwili mieć dwa rożne haje, odloty.
Postaw piwo autorowi tego posta

Tagi: jennie garth
Wyswietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu