Aktorka dołączyła także do kampanii Go Red for Women, którą zainicjowała w 2004 roku American Heart Association, zajmująca się chorobami serca.
Może się wydawać, że kobiet, takich jak ja, choroba serca nie dotyczy, ale to prawda, mam chore serce. Na szczęście nie jest to nic groźnego, ale nie wszystkie kobiety mają tyle szczęścia. Nie jest to groźny stan, jednak uświadomiło mi to, jak ważne jest dbanie o swój organizm. Kobiety nie zdają sobie sprawy, że serce jest dość wyrozumiałym organem. Nawet, jeśli niszczysz je paleniem, nieodpowiednim żywieniem lub brakiem sportu, możesz zacząć już teraz poprawiać jego stan, podejmując właściwe kroki. Mój ojciec przegrał tą walkę, jednak zainspirował mnie, by żyć lepszym życiem i mówić kobietom o zagrożeniach. Namawiam Cię do dołączenia do mnie i Go Red for Women w walce z chorobami serca. - Jennie Garth dla CNN.
_________________ Na koniec z przyjacielem Saszą wykonali największy narkomański numer, jaki jest znany na terenie byłego radzieckiego imperium. W jedną rękę wstrzyknęli szyrkę, a w drugą - jednocześnie winta, by w jednej chwili mieć dwa rożne haje, odloty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum