Czy aktorów z BH90210 można zobaczyć aktualnie na ekranach naszych telewizorów?
Oczywiście, przecież nie grali w jednym serialu W tym temacie podawane są informacje na temat emisji filmów z udziałem aktorów z BH90210 - http://www.bh90210-forum.pl/1-vt72.html?start=0
Wysłany: 2009-05-03, 13:20
Najważniejsze tematy związane z "90210"
Co to jest 90210?
90210, to spin-off (czyli kontynuacja/serial bazujący na innym serialu) "Beverly Hills 90210". Powstaje od 2008 r. Więcej na jego temat dowiesz się m.in. tu: http://www.bh90210-forum.pl/o-serialu-vt663.html
Ile jest/będzie sezonów 90210?
Póki co planowane są 3.
Kiedy będą odcinki online?
Nie my się tym zajmujemy. Ale to logiczne, że nie będzie go przed premierą w USA.
Ktoś mnie pozdrawia w każdym poście. Dlaczego?
Dana osoba najprawdopodobniej ma w podpisie wpisany tag generujący nick użytkownika, pod którym jesteś zalogowany/a.
Mój post/temat został usunięty. Dlaczego?
Prawdopodobnie łamał regulamin, lub Twój temat już istnieje na forum. Używaj funkcji "Szukaj". Powielane tematy znajdują się w Koszu.
Jak zostać Aktywnym użytkownikiem?
Aktywnym użytkownikiem, zostaje osoba z minimum 250-ma postami. Jednak pamiętaj, nie lubimy spamu.
Piszę posty, a mój licznik napisanych wiadomości ciągle stoi w miejscu. Dlaczego?
Są działy, w których naliczanie postów jest wyłączone. Np. "Poznajmy się", "Pobieralnia", "Download".
Chyba się uzależniłem/am ;o. Ciekawe ile tutaj godzin przesiedziałem/am...
Da się to sprawdzić. Wchodząc w zakładkę "Użytkownicy" i ustawiając odpowiednie parametry oraz klikając na swój nick na liście obecnych użytkowników. Możesz tam również zobaczyć liczbę odwiedzin itp.
Przed zapytaniem o coś stosunkowo łatwego, użyj najpierw funkcji Szukaj (odnośnik pod logo). Być może już ktoś o tym pisał...
Słownik forumowicza
BH (lub BH90210) - Beverly Hills 90210.
Warn - Kara za nieprzestrzeganie regulaminu forum. 3 warny, to ban.
Nick - Nazwa użytkownika.
Ban - Zakaz wejścia na forum, ewentualnie zakaz pisania postów.
Post - Wiadomość/odpowiedź w temacie.
Piwo - Wirtualne piwa stawiamy użytkownikom, jeśli spodoba nam się ich post itp.
User - Inaczej: użytkownik. Osoba zarejestrowana na forum.
SB - Shoutbox. Miejsce do luźnych rozmów. SB znajduje się na dole strony głównej forum.
HP - Hydepark. Dział na forum, w którym rozmawiamy o tematach niezwiązanych z serialami.
Mod - Moderator, osoba pilnująca porządku na forum razem z Administratorem i Junior Administratorem.
Logo - Graficzny nagłówek forum.
Avatar/Avek - Mały obrazek, który wyświetla się pod nazwą użytkownika.
Sygnatura/Sygna/Podpis - Tekst lub grafika, która wyświetla się pod każdym postem użytkownika.
PW - Prywatna wiadomość. Wysyłana do danego użytkownika, nikt oprócz niego jej nie widzi.
Spam - Reklamowanie, pisanie bzdur itp. Nie lubimy.
Offtop - Schodzenie z tematu. Nie lubimy.
EOT - End of topic (Koniec tematu).
Jeśli macie jakieś pytania, wysyłajcie Prywatne Wiadomości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum