Dołączyła: 20 Lut 2009 Posty: 1137 Otrzymał 141 piw(a) Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-12-08, 21:03 4x13 Promo
Serial powraca 17 stycznia 2012, ale już dzisiaj można zobaczyć promo odcinka 4x13.
Spoiler:
We'll know who we become ...
Ostatnio zmieniony przez klaudia5168 2012-01-05, 22:19, w całosci zmieniany 4 razy
Wysłany: 2011-12-10, 13:16
Premiera nowego odcinka została przesunięta o tydzień (z 10 na 17 stycznia)
Wysłany: 2011-12-11, 18:35
pacia888 napisał/a:
A wiadomo dlaczego?
CW startuje z jakimś Reality Show i chyba puszczają powtórki poprzedniego sezonu (tegoż RS) przez 2 tyg.zanim ruszy nowa seria. (o ile dobrze zrozumiałam)
chcę w końcu Annie i Liam'a ! Znowu się pogodzili i jakaś laska obok Liam'a się pojawia, nie ! Proszę, cały sezon na nich czekam
no ja właśnie też cały czas na nich czekam tu się nagle spikneli w tym odcinku Holly Night,to przytulenie itp ...coś na kanapie haha ,a potem jak Annie przez telefon wyznaję ,że go kocha,a on ma wypadek,i w następnym odcinku już bd ta blondyna co zrobi z niego jakiegoś ulizanego googusia bez urazy,ale ja wolę liam'a w wersji takiej jak był do tej pory,a nie przyjdzie ta Sue czy jak ona tam ma i wszystko zepsuję bo Liam znowu nie bd wiedział co to on ma robić ,czy być z Annie czy z tą blondyną ...dla mnie Masakra ,bo ma być z Annie i kropka .
Ulubiony bohater: Liam<3
Wiek: 14 Dołączyła: 18 Mar 2011 Posty: 73 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2011-12-22, 15:40
NaomiClark16 napisał/a:
no ja właśnie też cały czas na nich czekam tu się nagle spikneli w tym odcinku Holly Night,to przytulenie itp ...coś na kanapie haha ,a potem jak Annie przez telefon wyznaję ,że go kocha,a on ma wypadek,i w następnym odcinku już bd ta blondyna co zrobi z niego jakiegoś ulizanego googusia bez urazy,ale ja wolę liam'a w wersji takiej jak był do tej pory,a nie przyjdzie ta Sue czy jak ona tam ma i wszystko zepsuję bo Liam znowu nie bd wiedział co to on ma robić ,czy być z Annie czy z tą blondyną ...dla mnie Masakra ,bo ma być z Annie i kropka .
no właśnie, jak już coś naprawią to zaraz znowu to pieprzą ;/
_________________ Jak nie zagrasz,
to na pewno nie wygrasz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum